walk-g46e64db78-1920.jpg
Autor fotky: Ilustrační foto: Pixabay
zpět

Pracujte na sobě, pracujte na vztahu


22. 10. 2021

Myslím si, že pokud člověk na sobě pracuje, tak mu Bůh pomůže. Nakopne nás víra, naděje a hlavně skutky. Každý může naplnit své nepřehnané ambice a dosáhnout svého štěstí.

Je třeba, aby si člověk byl vědom svých špatností, zlozvyků, omylů a selhání, ale také, aby byl pyšný na své úspěchy. Své neúspěchy není třeba řešit pomocí alkoholu, ale raději si je protrpět, a když je to má chyba, tak se rád poučit. Mám rád lidi a rád jim, pokud o to stojí, pomáhám. Těší mě, že mě někteří lidi mají rádi a respektuji i druhou polovinu, kteří mě nemusí. Jsem za to rád a nebudu proto někomu lézt do zadku. Je mi, ale milé, že mě nikdo vyloženě nenávidí. K tomu jsem se ještě za život nedopracoval. Snažím se druhého pochopit, proč se chová tímto způsobem, že má určitě své starosti, své bolesti, které se následně odráží navenek. Nevím o nich, proto nemohu toho druhého soudit. Je třeba si vážit partnera, své rodiny, přátele.

Miluji vědění a příběhy, Ze svých emocí a prožitků se vypíši. Mé uši hudbu rády slyší. Investuji především do zdraví, vzdělávání, cestování, vybavení bytu a domácnosti. Krásy přírody mě pohladí a hudba a četba naladí. Vnímám dobro a zlu jsem ochoten se postavit. Děkuji lidem, kteří mi umí odpustit, když jim něco provedu nebo jim ublížím.

Když je člověk mladý má v popředí hlavně ambice, ale jak zraje a stárne, tak se posune dopředu rodina, děti, vnoučata.

Počet zobrazení: 226